esmaspäev, 1. märts 2010

Brave new world


Uus algus.. Uued värvid siin ja seal.. Uus postitus uutest asjadest. Uudsed hinded koolis 22222222222. Uus soeng. Uus ilm. Hea uus ilm. Mitte küll päris Huxley "Hea uus ilm", aga soem on küll. Uued augud saabastes. Ka vesi tahab ju ringleda. Uued lemmiktoidud, terve uus menüü tegelikult. Rohkem A-vitamiini ja rauda. Peaks kuidagi piimatoodetega ka harjuma. Uus algus ka ajaloo õppimisel ehk alustan otsast peale alates eelmise sajandi algusest. Ja üle-eelmise sajandi algusest jne. Uued harjumused, püüan rohkem lehti lugeda - ma ei tea ju endiselt, kes on Eesti kaitseminister. Rohkem kultuuri, kui hästi läheb, lähen K-ga teatri. Püüan ortograafiat õppida, mõni koma on endiselt kahtlane. Uued lubadused, tunnistajaks M.


a an the


RUN to your s
Pilt on vana ning kindlasti mitte teemakohane. Leidsin selle ja ei oska anult endale hoida. Pilt on minu tehtud, pildil on Mari-Anne silm ning Raido luuletus. PIldistamise kuupäev 4. veebruar 2008.

4 kommentaari:

  1. ma küll ei usu, et uus kest sisu muudaks.

    VastaKustuta
  2. kus on Jaak?

    Sander, kest lihtsalt muutub aegajalt. vahest muutub ka sisu. mitte küll koos kestaga või kest sisuga jms. ja tahe on ka see miski, mis pole alati võlts.

    VastaKustuta